Посуд – це не лише засіб для подавання страв, але й ключовий елемент у процесі сервірування. Від правильного вибору посуду залежить не лише естетика столу, але і смак страв, атмосфера за столом та враження гостей. Багато людей не приділяють великої уваги вибору посуду, купують його не якісним та з поганого матеріалу. Тому часто, навіть дуже запашна і спокуслива їжа, виглядає не так естетично і вишукано.
Перш за все, посуд має відповідати виду сервірованої страви. Наприклад, глибокі тарілки підходять для супів та гарячих страв, тоді як плоскі – для салатів та основних страв. Вибір келихів також має велике значення: вони повинні підкреслювати аромат та смак напоїв.
Крім того, посуд повинен бути естетично приємним та відповідати загальному стилю подачі страв. Він може бути класичним, сучасним або екзотичним, але завжди має доповнювати та підкреслювати кулінарні шедеври шеф-кухаря.
Багато експертів ресторанів здатні визначити рівень закладу, ледь глянувши на тарілки, келихи і столові прибори.
Коли ми приходимо у ресторан нам подобається естетика та вигляд закладу, подобається вигляд страв, але мало хто знає, що це безпосередньо залежить від вибору правильного посуду. Людське око любить бачити щось гарне, тоді це починає подобатися. Деякі психологи говорять, що колір посуду впливає на те скільки ми споживаємо їжі. До прикладу їжа на білому кольорі виглядає більш привабливо для очей, тому що створює образ чистоти та свіжості.
Вишуканий та елегантний келих у який наливають яскраве червоне вино, захоплює наше око і ніби переносить у інший світ. Спогади цієї естетики, допомагають нам, навіть згадувати смак напою.
оскільки ми вже зрозуміли що є багато різних переваг у виборі гарного посуду , тоді точно потрібно вибрати правильний посуд, який підкреслить усі сильні сторони ваших улюблених страв.
Отже, якщо ви хочете зробити для себе і своїх гостей приємну атмосферу та естетику, і зробити це не вдома і навіть не в ресторані тоді тобі до нас, Сервізант здасть посуд в оренду саме для твоєї особливої події.
0 коментарів